ALKMAAR - Een aantal keer per jaar organiseert zwembad De Beeck een spectaculaire disco-avond voor de jeugd tot 14 jaar. Alle kinderen uit Bergen en omgeving zijn op zaterdag 25 maart weer van harte welkom op dit spetterende waterfestijn.

Van 19:00 uur – 21:00 uur staan de discolampen op scherp en schallen de laatste hits uit de boxen. Elke disco-avond heeft een eigen thema en dit keer wordt het zwembad omgetoverd tot een echt rovershol, want het thema is ‘Piraten’! Samen met je vrienden een vlot ombouwen tot een echt piratenschip, elkaar achterna zitten op de lange mat en nieuwe vrienden maken met andere piraatjes. Het belooft een stoere avond te worden.

Wie wil kan zijn of haar favoriete disconummer aanvragen. Hoogtepunt is de danswedstrijd, die wordt gehouden onder bezielende begeleiding van de badjuf! Speciaal voor deze gelegenheid ligt glijbaan Zed de Haai in het water en natuurlijk komt mascotte Alfred ook nog even langs om iedereen een high five te geven.

Kinderfeestje
Ben je binnenkort jarig en heb je wel zin in een piratenfeestje in het water? Vier je verjaardag tijdens de disco-avond!

Algemene info
Wanneer: Zaterdag 25 maart van 19:00-21:00 uur
Entree: € 7,50 p.p. inclusief een drankje en een zakje chips
Kijk voor meer informatie op www.debeeck/discozwemmen of bel naar 072-5119911.