ALKMAAR - 18 juni PeuterVestival in De Vest: het leukste festival voor de allerkleinsten Speeltuin in de bovenfoyer en mooie voorstellingen voor iedereen vanaf 2 jaar


Op vrijdag 18 juni wordt in TAQA Theater De Vest alsnog het PeuterVestival georganiseerd! De bovenfoyer wordt omgetoverd tot een echte speeltuin, waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Uiteraard zijn er ook prachtige voorstellingen voor de allerkleinsten geprogrammeerd, zoals ‘Raad eens hoeveel ik van je hou’ van Bureau Vanaf 2 (2+) en Pak ‘m van Maas theater en dans (3+). Reserveer snel toegangskaarten, want per voorstelling worden slechts 50 (groot)ouders/begeleiders en kinderen toegelaten.


Ik hou van je tot aan de maan en terug
Voor de allerkleinsten (2+) is tijdens het Peutervestival de voorstelling ‘ Raad eens hoeveel ik van je hou’ te zien. Een kleine en intieme voorstelling met poppenspel en muziek, gebaseerd op de populaire boekenreeks. Grote Haas en Hazeltje houden vreselijk veel van elkaar. Maar hoeveel precies – dát is niet makkelijk te meten! Tijdens de lente, zomer, herfst en winter maken ze samen avonturen mee. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en om 10.30 uur (uitverkocht) en 14.30 uur te zien.


Spannende achtervolging met verrassend decor
‘ Pak’m’ van Maas Theater en dans, geproduceerd door BonteHond, is een voorstelling in de geest van Tom en Jerry, Road Runner en Bugs Bunny, maar dan op Duploniveau. Een flitsende voorstelling met heuse achtervolgingen en klassieke misverstanden. Wie pakt uiteindelijk wie? In het decor kunnen de allerkleinsten en iedereen die het stiekem nog steeds leuk vindt om verstoppertje te spelen zich verstoppen. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en is om 11.00 uur en 15.00 uur te zien.


Verzamel sterren met de Sterrenwachter!

Tijdens het Peutervestival verandert de bovenfoyer van De Vest in een echte speeltuin. Verzamel hier samen met de Sterrenwachter de mooiste sterren, stop ze in de Sterrenfabriek en kijk wat er gebeurt…


Meer informatie en toegangskaarten
Een toegangskaartje voor ‘ Pak ‘m’ of ‘ Raad eens hoeveel ik van je hou’ kost 11,50 (Kind € 8,50). Met het toegangskaartje kunnen kinderen een half uur voorafgaand aan de voorstelling spelen in de Speeltuin op de bovenfoyer.