ALKMAAR - Donderdag 17 augustus spelen Paula Leek (piano) en Pepijn (sax) op het voor-terras van Mojo's!

Saxofonist Pepijn is een weergaloos goede saxofonist. Hij is de trots van Swinging.nl en ons meest geboekte muzikant. Hij speelt heel veel op bruiloften, op personeelsfeesten maar ook op steeds meer grote dancefestivals.

Pepijn is vaste saxofonist bij de Swinging DJ Show (DJ met saxofonist). Saxofonist Pepijn is zeer veel gevraagd en dat is niet zonder reden. Pepijn combineert alle eigenschappen die je graag ziet bij een saxofonist: natuurlijk speelt hij de sterren van de hemel, dat spreekt voor zich. Maar de magie van Pepijn is meer dan dat. Pepijn brengt show, brengt mensen bij elkaar en zorgt er echt voor dat een feest naar een nog hoger niveau wordt getild. Daarnaast is Pepijn altijd perfect verzorgd: een net pak, gepoetste schoenen, verlichte saxofoon. Zijn show is helemaal af.
Pepijn is een echte alleskunner. Alhoewel hij in principe met alle stijlen mee kan spelen, komt hij het beste tot zijn recht bij ‘saxofoon vriendelijke’ muziekstijlen zoals latin/lounge/dance/house en disco.

Pepijn wil graag dat zijn optreden een verrassing is. Dat maakt het showeffect nog groter. Met zijn verlichte saxofoon komt hij op een gegeven moment op en zorgt ervoor dat alle gasten verrast en verbaasd zullen staan. Pepijn kan naar wens in een wit of zwart pak optreden.

Bij Paula Leek ging de telefoon, toen ik een jaar of 17 was, of het mij leuk leek om naar England toe te gaan om daar in een meiden groep te stappen. Met nog 2 blonde meiden werden we de Wildflowers, Lizzy (afkomstig uit England) speelde Cello en zong, Sam ( afkomstig uit England) speelde gitaar en song en ik ( in de tussen tijd verliefd geworden op een piano en mezelf heb leren spelen) speelde piano en zong ook. We hebben eerst 5 nummers opgenomen in de studio van Elliot Kennedy in Sheffield. Daarna ben ik voor een paar maanden terug gegaan naar Nederland en op mijn 18de vertrok ik voor ander halve maand naar Londen, daar hebben we veel optredens gedaan en gerepeteerd tot we erbij neer vielen. Ook hebben we een dag in de studio geschreven met Sasha Scarbeck die o.a "You're Beautiful" heeft geschreven voor James Blunt. Als klap op de vuurpijl bleek dat 2 nummers die we hadden opgenomen waren geschreven door Gary Barlow, Take That. Zij moesten eind Oktober spelen in Belfast in een Arena waar 16.000 man in kon en wij hadden de eer om alle 3 de avonden in het voorprogramma te mogen staan. Eveneens stond na ons Sophie Ellis Baxtor in het voorprogramma.