ALKMAAR - Dit jaar speelt Papaver4Kids een reeks improvisatie-voorstellingen binnen het thema Onderwaterwereld. Kinderen in de leeftijd van 3-10 jaar worden tijdens de voorstelling actief uitgedaagd mee te denken en te spelen. De eerstvolgende voorstelling vindt plaats op 15 maart in Het Badhuis in Alkmaar.

Tijdens de vorige voorstelling bedachten ze een machine die een lied zong over 'eten'. Hij maakte van de kinderen de allerlekkerste gebakjes. En ze zagen een prinses die graag wilde kamperen. Gelukkig kon dat want de aanwezige kinderen waren de stokken, het tentzeil, speelgoed en het eten. Peter bakte pizza's. De kinderen sprongen in de pan en waren het pizzadeeg. Wát een lekkere pizza's waren dat!

Wat gaat er in deze voorstelling allemaal gebeuren? De stoere badjuffrouw belooft dat je niet nat wordt als ze moet oefenen voor de eendjes-schietwedstrijd, Geloof jij haar? Durf jij haar te helpen?

Papaver4kids speelt een spetterende voorstellingen voor kinderen van 3 t/m 10 jaar. Tijdens deze voorstelling doen de kinderen actief mee. Dat levert veel plezier op voor de kinderen én de ouders! Er worden verhalen gespeeld, liedjes gezongen en er wordt altijd gefeest. Iedere derde zondag van de maand gaat de deur van het Badhuis aan het Kwerenpad open en nodigen de spelers de kinderen uit tot een duikje in verschillende verhalen.

Na afloop is er een kopje koffie voor de ouders en een glas limonade voor de kinderen.
Datum: zondag 15 maart 2020, 15:00
Locatie: Het Badhuis, Kwerenpad 11 in Alkmaar
Kaartjes zijn €5,- p.p. (inclusief consumptie)
De voorstellingen zijn regelmatig uitverkocht, gratis reserveren via de site is aanbevolen.

Meer informatie: https://www.papaver.info/badeendje/