ALKMAAR - Tradities, verleiding, liefde, jaloezie, gezondheid, geluk en dood. Het zijn de dingen die ons overkomen, die we omarmen of waar we tegen strijden. Het zijn dingen die het leven maken zoals het is.

Alle dagelijkse beslommeringen en grote 'life events' kunnen aan bod komen in deze nieuwe improvisatievoorstelling van Papaver. Als jij dat wilt. Want net zoals het leven zelf, is er deze avond geen script, er zijn hooguit enkele suggesties. En daar hebben we jou voor nodig.

Jij bepaalt wat wij deze avond spelen. Wij zien wel hoe het loopt. We stappen de voorstelling in en laten het gebeuren. Het wordt een voorstelling, zo onvoorspelbaar als het leven zelf. That's life. Deze avond ga je twee voorstellingen zien, beiden in de vorm van een lange impro van ca. 45 minuten. We starten met de "De Soap" en sluiten af met "De Monoscene". Zorg dat je erbij bent! We hebben je suggesties nodig!

Deze voorstelling wordt opgedragen aan Walter Kers, oud-voorzitter van Papaver. Hij overleed op 6 januari 2020.

Papaver improvisatietheater
Papaver is een van Nederlands grootste verenigingen op gebied van improvisatietheater. Tijdens een voorstelling ligt niets vast. Iedere voorstelling ontstaat ter plekke op basis van suggesties van het publiek. Papaver speelt voorstellingen door heel het land, maar ook in thuisbasis Alkmaar is Papaver zeer regelmatig te zien.

Aanvang: zaterdag 25 januari 2020, 20.00 – 22.00 uur (zaal open: 19:30)
locatie: Artiance, Canadaplein 3, Alkmaar
Kaarten: € 8.50

Meer informatie: https://www.papaver.info/thats-life/.