BERGEN -

Woensdag 16 januari Taverne Jamsessie olv. Jay Tee Teterissa
Woensdag 16 januari lekker jammen in de Taverne! Free and easy. Dit keer onder leiding van JAY TEE TETERISSA. Iedereen is welkom om je instrument te stemmen, je stem te laten horen of je keel te smeren.

Line up huisband:
Drums - Leon van Etten
Bas/Vocals - Jay Tee Teterissa
Gitaar - Bas Phaff
Toetsen/Vocals - Ryan Bechoe

Feel free to join the evening, de entree is gratis! Aanvang 21.00 uur

Donderdag 17 januari Badaboom Stand Up Comedy
Badaboom Comedyclub verzorgt een te gekke stand-up comedy avond met een professionele MC en Headliner. Verder nemen wij een paar top-talenten mee die we graag een paar minuten laten spelen voor jullie. Dus gevestigde namen die nieuwe grappen en verhalen testen samen met de comedy talenten van de toekomst!

MC: Berit Companjen
Talents: Nicky Roeg, Chantal Bakker, Gillion Slory
Headliner: Patrick Meijer
Entree gratis, aanvang 21:00

Zaterdag 12 januari The Cards (bluesrock met Saxon gitarist)
No blues for the faint of heart. Zo zou je bluesrocksensatie The Cards zeker kunnen beschrijven! Het powertrio, bestaand uit Paul Quinn (Saxon), Harrison Young (UDO) en Koen Herfst (Armin van Buuren) vergeet hoorbaar hun roots niet op het moment dat ze het podium bestijgen. Stampende, rokende bluesrock met een rafelig randje: dat zijn The Cards.
Aanvang 21:00, vrij entree

Vrijdag 18 januari Freestyler DJ's Michael & Salinas
Vrijdag 18 januari kan er weer gedanst worden in de Taverne! Die avond alleen maar old school funk en disco op 12" vinyl. Uit de collectie van DJ's Gerard Kok en Michael Admiraal, bekend en berucht van The Club en de Berger Meermin destijds. She's a Superfreak!
Start 22:00, Vrij Entree

Zondag 20 januari Ruben Hoeke Band
Ruben Hoeke behoeft nauwelijks meer introductie: verschillende keren uitgeroepen tot Nederlands beste gitarist, ook zo weer dit jaar en momenteel op tour met o.a. Jan Akkerman en John Hayes (Mothers Finest) tijdens de 'Knight of the Guitar'. Zijn eigen 'Ruben Hoeke Band' speelt een vette mix van Soul, vette Rock, Pop, zompige Boogie en stampende Rhythm & Blues.

Een recensent omschreef de RHB als ”een formidabele formatie met een unieke sound” en het optreden ”vonkte als de hel en vlamde als een F-16 met zijn naverbranders op maximaal”.

Ruben Hoeke * Eric Hoeke * Mike Kamp * Lucas Pruim

RHB Facebookpagina: www.facebook.com

RHB Website:
www.rubenhoeke.com
Aanvang 17.00 uur, gratis entree