ALKMAAR - Zaterdag 11 mei treedt het uit Hoogwoud afkomstige duo SimonèZ om 20.30 uur op in Pakhuis de Koopman in Alkmaar.

SimonèZ toert al een poosje rond in Noord-Holland met het theaterconcert ‘Und Schmerz en Smart et Amour’. SimonèZ bestaat uit Simone (zang en contrabas) en Dirk-Jan Zuurbier (gitaren en andere snaren). Een programma met liedjes, songs en chansons over het leven met al zijn lusten en onhebbelijkheden

Elke streek, land en tijd kent zijn eigen levenslied. Ze vertellen over de liefde of over de gewone dingen van het leven. Het lied met een lach en een traan, een lied met de grote overbekende thema’s die de mens bezighouden. Deze avond spelen zij nummers uit hun theaterconcert gemengd met een aantal oude en nieuwe pareltjes. In de intieme sfeer van dit prachtige pand en met de medewerking van Marcel Groot (vleugel) en Nellie Duin en Natascha Rus (zang) krijgen bestaande nummers vaak een heel andere wending. Er kan maar een beperkt aantal bezoekers in dit pand, dus reserveren is aan te raden.


Zaterdag 11 mei , Pakhuis de Koopman, Fnidsen 81 in Alkmaar.
Het grotendeels akoestische concert start om 20.30 uur. De entree bedraagt €10,-. Dat is inclusief een kop koffie of thee.
Reserveren via simone.z@planet.nl of 0224-540597 www.simonez.nl