ALKMAAR -In januari kun je bij Artiance meedoen met open lessen: beeldende kunst, musical, theater, muziek en dans. Begin in 2019 met een leuke inspirerende cursus. Er is aanbod voor iedere leeftijd. Alle open lessen staan in de agenda op de website.

Beeldende Kunst
In de Ateliers kun je schilderen, tekenen, beeldhouwen, etsen, edelsmeden, fotograferen. Speciaal voor kinderen is het iedere woensdagmiddag kinderatelier. In de week van 7 januari kun je meedoen met een open les.

Theater/Musical
In januari starten er verschillende nieuwe groepen voor kinderen van 6-12 jaar en jongeren vanaf 12 jaar. Bij musical leer je dansen, zingen en toneelspelen tegelijk! Bij theater leer je dat toneelspelen meer is dan doen alsof; er komt veel bij kijken. Hoe gebruik je je stem en je lijf? Hoe beweeg je? Hoe maak je een scène spannend of juist ontroerend.

Muziek

Wil je een instrument leren bespelen? Je kunt gewoon halverwege het schooljaar starten met muziekles. Artiance biedt lessen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Kinderen die kennis willen maken met allerlei soorten instrumenten kunnen in januari starten met de cursus ‘Muziek iets voor jou?’

Dans
Balletschool Attitude verzorgd diverse danslessen voor kinderen.
Volwassen kunnen meedoen aan een cursus Buikdans, Moderne dans of Flamencodans olv professionele docenten.
Inschrijven en informatie via www.artiance.nl
Artiance, Centrum voor de Kunsten
Canadaplein 3, Alkmaar