ALKMAAR- Op zondag 1 september organiseert Wijkcentrum de Oever de jaarlijkse Open Dag. Dit organiseren wij in samenwerking met de Vereniging Tropenvrienden Alkmaar die het Preuvenement tegelijkertijd op ons buitenterrein organiseert.

De Open Dag geeft u de mogelijkheid om meer informatie te ontvangen over de (nieuwe) activiteiten voor het nieuwe seizoen, maar ook om het zelf te ervaren in de vorm van workshops, demonstraties en voorstellingen. Zo kunt u meedoen aan danslessen, informatie krijgen over diverse hobbyclubs, therapeuten, een yoga les volgen, luisteren naar muziek en genieten van een hapje en een drankje. Laat u verrassen en wellicht vindt u een leuke bezigheid voor het nieuwe seizoen. Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven, zo kunnen ze bijvoorbeeld dansen, muziek maken, schminken of meedoen aan een knutselactiviteit. Ook voor de jongeren zijn er activiteiten in huiskamer My Place.

Tegelijkertijd vindt op het buitenterrein het jaarlijkse Preuvenement plaats. Het Preuvenement (Pasar Kecil) van de Vereniging Tropenvrienden Alkmaar (VTA) is een Indische Food Markt. Leden en niet-leden van de vereniging laten bezoekers hun kookkunsten proeven. Indisch eten is niet alleen nasi goreng en saté. Indisch eten is veel meer! Daarnaast is er live muziek en dans uit de Gordel van Smaragd.

Kom zondag 1 september gezellig langs aan de Amstelstraat 1 en laat u verrassen! Want er valt genoeg te beleven, proeven en genieten tijdens de Open Dag en het Preuvenement.
U bent van harte welkom vanaf 13.00 uur en de entree is geheel gratis!
Open Dag 13:00 tot 16:30 uur
Preuvenement 13:00 tot 18:00 uur