ALKMAAR - Op zondag 23 oktober verrast TAQA Theater De Vest (winkelend) publiek met meer dan 100 optredens van 33 verschillende makers tijdens ‘Vest in de Stad’. In 26 winkels en in de straten van de Alkmaarse binnenstad kun je je tijdens het passen van een paar sneakers of het knippen van je haar, laten inspireren door unieke acts. De optredens zijn gratis toegankelijk en worden gespeeld door talloze professionals, zoals Flip Noorman en André Manuel, maar ook door dansers van de dansstudio’s Flex en Dentro. Tevens presenteert Karavaan deze editie twee acts.

Talentontwikkelingstraject
De vaste Vest-bespelers Scapino Ballet Rotterdam en Conny Janssen Danst studeren een choreografie in met leerlingen van respectievelijk dansstudio’s Flex en Dentro. Een samenwerking die leerzaam is voor de leerlingen en inspirerend voor de makers. Tijdens Vest in de Stad presenteren zij het eindresultaat!

Interactief en actueel
Het programma bevat ook veel interactieve onderdelen in acts van bijvoorbeeld Circus Andersom, Actic en Soap Sisters. Ook komen er actuele onderwerpen aan de orde in acts van Monki (vertelt over hoopvolle ontwikkelingen in de wereld), LIPS&KNOBEL (over vrouwelijke schoonheid) en Monique Hendriks (geeft post-pandemisch datingadvies).

Bekijk het complete programma op www.vestindestad.nl.