ALKMAAR - De succesvolle serie ‘Vers van De Vest’ is ook in de eerste helft van het theaterseizoen 2020- 2021 te boeken. De reeks bestaat uit 8 voorstellingen en concerten, die heel uiteenlopend zijn qua inhoud en sfeer, maar stuk voor stuk uitdagend en avontuurlijk. Voor 3 voorstellingen uit de serie betaalt men € 30, dus slechts € 10 per voorstelling.


Inspirerende theaterbelevenis

De voorstellingen in de serie bevatten werk van aanstormend talent bij gerenommeerde gezelschappen als Arno Schuitemaker, Orkater, Mugmetdegoudentand of Het Nationale Theater. Welke voorstelling men ook kiest, men ontvangt gegarandeerd een inspirerende theaterbelevenis.


Meer informatie en toegangskaarten

De serie Vers van de Vest bevat 8 voorstellingen en concerten die tot en met december geprogrammeerd zijn. Kijk voor informatie over deze voorstellingen en het reserveren van toegangskaarten op www.taqatheaterdevest.nl. Kies drie voorstellingen uit de serie, stop deze in je winkelmandje en de korting wordt automatisch verrekend. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen in de serie beschikbaar. Kaarten voor alle voorstellingen zijn ook los verkrijgbaar.