BERGEN - Op zondag 17 maart 2019 van 12 tot 17 uur vindt wederom de Amusetour Bergen plaatst. Deze culinaire wandeling staat elk jaar garant voor veel plezier en genot.

Bergen
Kunstenaarsdorp Bergen charmeert vanaf het eerste bezoek. Gelegen aan de duinen, prachtig groen en met een knus centrum. Zien en gezien worden is hier aan de orde van de dag en er is meer dan genoeg te zien! Prachtige woningen aan brede lanen, leuke boetiekjes, de ruïnekerk, galerieën en heel gezellige en gastvrije restaurants. Een fantastische plek voor de Amusetour!

Culinair Bergen
Niet voor niets heeft Bergen al diverse Amusetours achter de rug. Gastronomisch genot gaat hand in hand met kunst, cultuur en natuur. In het ideale geval geniet u eerst van de prachtige omgeving. Stap op de fiets of ga wandelen en ontdek de bossen en het duingebied om de hoek. Op slechts drie kilometer afstand strekt het zandstrand van Bergen aan Zee zich voor u uit. Na al die beweging krijgt u vanzelf trek! Tijd voor het eerste restaurant van de middag. De restaurateurs in Bergen zijn zeer gastvrij en ook zeer toerist vriendelijk, mede daarom doen ze maar wat graag mee aan de Amusetour.

De deelnemende restaurants zijn:
- Onder de Linde
- Julie
- Wonders
- Studlers
- Cunst
- The Bourbon Room
- Loetje