ALKMAAR - Wat is er Nederlandser dan ‘t Schaep met de 5 Pooten? Mede dankzij de onvervalste Amsterdamse gein, de geniale melodieën van Harry Bannink en de onvergetelijke teksten van Eli Asser blijft het verhaal nieuwe generaties boeien en fascineren. Klassiekers als ‘We benne op de wereld om mekaar te helpen niewaar’ en ‘Het zal je kind maar wezen’ mogen in deze musicalbewerking niet ontbreken. Raoul Heertje schreef een compleet nieuwe musical met alle vertrouwde karakters uit de serie. De musical met Paul Groot/Remko Vrijdag, Eva Van der Gucht e.a. is van vrijdag 11 tot en met zondag 13 oktober in TAQA Theater De Vest te zien.


Nostalgie
In het gloednieuwe verhaal van Raoul Heertje gaan we opnieuw naar het café met zijn ontroerende, venijnige, hartveroverende en hilarische stamgasten. Kootje, Lukas, Doortje, en de vaste klanten Lena, Arie, Riek en Opoe Withof komen weer tot leven in deze bijzonder grappige, herkenbare en ontroerende musical vol livemuziek en fraaie choreografieën. Uiteraard wordt er weer teveel gedronken en geroddeld, maar nooit teveel gelachen. Ze kunnen nog steeds niet zonder elkaar.


Meer informatie en toegangskaarten

’t Schaep met de 5 Pooten is op vrijdag 11 en zaterdag 12 oktober om 20.15 uur en op zondag 13 oktober om 14.30 uur in TAQA Theater De Vest te zien. Toegangskaarten kosten € 47,50 en kunnen worden gereserveerd via de kassa van TAQA Theater De Vest, tel 072- 548 99 99 (dagelijks tussen 12.00 – 16.00 uur) of via www.taqatheaterdevest.nl .