ALKMAAR - Komende zaterdagavond 28 april is er in Podium Victorie een ode aan The King met de originele bandleden van Elvis. Een "must see" voor de liefhebbers van de grootste rock'n roll icoon aller tijden.

‘This is as close as it gets!’ De originele muzikanten van Elvis Presley: drummer Bob Lanning en Jim Murray van The Imperials, brengen je zaterdagavond de onmiskenbare Presley sound en alle hits van ‘The King.’ Samen met de 36-jarige Dwight Icenhower, wereldwijd gezien als de beste Elvis tribute artiest en de officiële titel Elvis Tribute Artist in ontvangst mocht nemen van Elvis Presley Enterprises, maken ze er een show van. Alle hits van zowel de jaren 50, 60 als 70 en het onbekende werk, het is een muziekfeest voor jong en oud!

Elvis zette de wereld op zijn kop met zijn vernieuwende rock 'n roll en losse heupen en scoorde met hits als 'Heartbreak Hotel', 'Hound Dog', 'Always On My Mind', 'Suspicious Minds' en ga maar door. Een unieke show voor Elvis fans en iedere muziekliefhebber! Op deze avond wordt het grootste rock icoon aller tijden geëerd.

Kijk hier voor de kaartverkoop.