ALKMAAR - Dick Bruna’s beroemde konijntje schitterde de afgelopen jaren in drie musicals voor de allerkleinsten. Honderdduizenden kinderen en hun ouders kwamen kijken en luisteren naar de avonturen van de familie Pluis. Na zes jaar kwam nijntje weer terug naar het theater met een nieuwe musical en vanaf 22 april staan ze weer in verschillende theaters, waarvan 26 april in Alkmaar TAQA Theater de Vest.


Met de bekendste nijntje liedjes in een spiksplinternieuw verhaal is nijntje de musical een feest voor liefhebbers van de verhalen van Dick Bruna. De puntige liedteksten van Ivo de Wijs, de levendige muziek van Joop Stokkermans, de frisse regie van Naomi van der Linden en het vrolijke spel zorgen voor een onvergetelijke middag.

Wie kent nijntje niet? Heel Nederland houdt van dit beroemde konijntje. Beleef de avonturen van nijntje en haar vriendjes en geniet van de nieuwe verhalen. In een groots decor en met prachtige kostuums wordt de wereld van nijntje in het theater tot leven gewekt. In nijntje de musical viert nijntje haar verjaardag en ontmoet ze nieuwe vriendjes. Ook komen de bekendste nijntje nummers voorbij zoals konijnen 3, nijn is jarig en nijntje, een lief klein konijntje. Dat wordt meezingen en swingen voor de kleintjes én een feest van herkenning voor papa’s, mama’s, opa’s en oma’s.

Deze sprankelende muzikale voorstelling is een prachtige eerste kennismaking voor de kleintjes met theater. Je eerste knuffel? Je eerste boek? Dat is nijntje. Je eerste theatervoorstelling? Dat is natuurlijk ook nijntje!

Kijk voor meer informatie en de speellijst op www.nijntjedemusical.nl

Kijk voor tickets op nijntje de musical Naar de verhalen van Dick Bruna (2+) | Taqa Theater De Vest

26 april 2023
TAQA Theater de Vest
13:30 uur en 15:30 uur