ALKMAAR – Op zondag 13 oktober start een nieuwe serie Victorie Sunday Sessions bij Podium Victorie. Op deze zondagmiddag wordt de kleine zaal omgetoverd tot een sfeervolle jazzclub met tafels en stoelen, een steengoede huisband op het podium en een heerlijke borrelkaart met hapjes. Het seizoen wordt afgetrapt door special guest Jordan Roy.


Met een drankje op tafel kunnen bezoekers genieten van de vaste huisband bestaande uit Stef de Hond (Van Velzen, Jim Bakkum), Aron Raams (Gare du Nord, Paul de Leeuw), Jens Dreijer (Chaka Khan, Glennis Grace) en Niek de Bruijn (Bireli Lagrène, Kim Hoorweg). Zij zullen in de donkere tijd van het jaar elke maand op de zondagmiddag de beste jazz, soul en funk brengen, met elke keer een bijzondere gast.


Deze editie van Victorie Sunday Sessions verwelkomen we Jordan Roy. Hij is bekend geworden door zijn soulvolle stem en indrukwekkende harmonieën in The Voice of Holland met zijn groep Adlicious. Vervolgens heeft hij de harten van heel Nederland veroverd met zijn theatertour 'Freedom', een muzikaal eerbetoon aan George Michael. Nu is het tijd voor zijn solocarrière en komt hij met een speciaal hiervoor uitgekozen repertoire naar Victorie Sunday Sessions.


Schuif aan op deze relaxte zondagmiddag! Victorie Sunday Sessions vindt plaats op 13 oktober om 15.45, deur open om 15:00. Toegangskaarten zijn te bestellen via www.podiumvictorie.nl of verkrijgbaar aan de deur.


Online ticket-link: http://bit.ly/VSSJordanRoy