ALKMAAR - Zaterdag 16 september is het weer tijd voor een avond vol soul en funk: Soul Connection is na een zomerstop terug van weggeweest en geeft de gemiddelde soul-liefhebber reden genoeg om zich op de dansvloer te begeven.


Liveband

Net als afgelopen editie is de live muziek deze avond weer in handen van Mr. Dynamite, waarbij de band dit keer wordt bij gestaan door Kelvin Allison. De soulzanger is songwriter en artiest in hart en nieren: zo gooide hij hoge ogen bij The Voice Of Holland. In 2022 gaf hij een aantal spectaculaire optredens bij het succesvolle programma Better Than Ever: met als hoogtepunt een prachtige vertolking van 'Purple Rain'.

Muziek van toen en nu

Natuurlijk draait het tijdens Soul Connection eerder om de energieke soul- en funkvertolkingen, maar ook voor een gevoelige meezinger draaien Kelvin en band hun hand niet om. De DJ’s staan er op hun beurt doorgaans om bekend precies de juiste platen uit hun koffer te toveren, waarbij het heen en weer slingert tussen absolute klassiekers en modernere vondsten.

Er zijn nog kaarten verkrijgbaar (à €15,00 p.s.) voor dit soul spektakel, meer informatie is te vinden via www.podiumvictorie.nl.