ALKMAAR - Aankomende vrijdag staat weer geheel in het teken van soul en funk bij Podium Victorie: er staat namelijk een nieuwe editie van Soul Connection voor de deur. Een avond waarbij alle favoriete soul- en funkplaten zowel live worden gespeeld als gedraaid door een DJ.


Liveband

De livemuziek wordt deze avond verzorgd door Mr. Dynamite, die afwisselend met DJ Leroy Rey op het podium zal verschijnen. Zoals de naam van de band al doet vermoeden, speelt het repertoire van James Brown een grote rol tijdens de show. En dat is waar Jared Grant komt kijken: de zanger stond namelijk eerder al op het podium met Amsterdam Funk Orchestra, voor een succesvolle James Brown tribute.

Muziek van toen en nu

Met een stem die is gevoed met ritmische soul, funk en R&B uit de jaren ’70 en ’80 blijft het daar natuurlijk niet bij. Samen met de band put Grant uit werk van grootheden als Michael Jackson, Stevie Wonder en Prince en dat sluit daarmee goed aan bij de platen die Leroy Rey doorgaans uit de kast trekt. Soul van toen en van nu: van Aretha Franklin tot Amy Winehouse en van Betty Wright tot Celeste, het komt allemaal voorbij.

Er zijn nog kaarten verkrijgbaar (à €15,00 p.s.) voor dit soul spektakel, meer informatie is te vinden via www.podiumvictorie.nl.