ALKMAAR - In de maanden mei, juli en augustus start Outdoorpark Alkmaar met een compleet nieuw programma voor de individuele bezoeker. Onder de noemer ‘Vakantie Programma’ kunnen bezoekers wekelijks op woensdagochtend deelnemen aan een ‘Shooting programma’ of de ‘Obstacle Survival’.

Na afloop is het mogelijk om tegen een gereduceerd tarief te zwemmen in het naastgelegen zwembad Hoornse Vaart.

Shooting en survival

Sinds de opening in 2017 biedt Outdoorpark Alkmaar een divers aanbod aan activiteiten voor groepen van 8 tot 500 personen. Vanwege de grote vraag naar individueel aanbod, is besloten tot het ontwikkelen van het ‘Vakantie Programma’. In de maanden, mei, juli en augustus kan men elke woensdagochtend deelnemen aan een ‘Shooting programma’ of de ‘Obstacle Survival’. Het ‘Shooting programma’ bestaat uit het onder begeleiding schieten met een echte handboog én Archery Tag, een combinatiespel met elementen uit het boogschieten, paintball en trefbal. Tijdens de ‘Obstacle Survival’ neemt de instructeur de deelnemers gedurende 1,5 uur mee naar de obstakels van Outdoorpark Alkmaar. Het park hanteert een adviesleeftijd van minimaal 8 jaar, waardoor dit ook een leuke activiteit is om te ondernemen met het gezin.

Zwemmen voor één euro

Na afloop van het Vakantie Programma is het mogelijk om voor € 1,- per persoon extra een duik te nemen in het naastgelegen zwembad Hoornse Vaart.

Kosten en aanmelden

Deelname aan het Vakantie Programma bedraagt € 10,- per persoon. De activiteiten vinden plaats op woensdagochtend van 10.30-12.00 uur. Aanmelden kan tot 24 uur vóór aanvang van het programma. Het programma gaat door als er minimaal 6 deelnemers zijn. Inschrijven kan via het formulier op de website, www.outdoorparkalkmaar.nl/vakantie.

Betalen doet u op de dag zelf aan de kassa van zwembad Hoornse Vaart.