ALKMAAR - Soul heeft de afgelopen paar jaar in sneltreinvaart de harten van veel Nederlanders weten te veroveren. Deze ontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat er nu meer aandacht en ruimte is voor het heden en verleden van de soulmuziek.

Podium Victorie staat op zaterdag 21 april voor het eerst in het teken van New Soul Connection. Dit is dé soul avond van Alkmaar, dat opzoek gaat naar de diepere laag van de muziek, de inspiratie voor de pareltjes van het toen en nu, en dat trouw blijft aan de originele sounds. Deze dansavond is ontstaan uit passie en liefde voor de soul.

Met Zwarte Koffie Soundsystem en DJ Leroy Rey heeft New Soul Connection twee van de meest creatieve en veelzijdige soul acts in huis gehaald, zeer geliefd door zowel kenners als publiek. Bekend om hun encyclopedische kennis van muziek, mix-kwaliteiten en, niet in de laatste plaats, hun energie achter de draaitafels.

Voor soul liefhebbers is het een echte aanrader. Kaarten haal je aan de deur en kosten slechts €5,-. Bezoekers die voorafgaande naar de uitverkochte show van Waylon gaan mogen gratis blijven. Wil je erbij zijn, wacht dan niet tot het laatste moment want dat kan wel eens te laat zijn.