ALKMAAR - Bob Fosko en zijn Raggende Manne, zijn na een onderbreking van 14 jaar (!) weer terug in de oude bezetting, aangevuld met gitarist Arnold Smits (o.a Gotcha!). Op 3 mei komt de band als vanouds scherp, hossend en beukend en met alle overtuiging van de wereld de Victorie plat spelen. Raggen!

De Raggende Manne zijn na een lange onderbreking van 14 jaar weer terug in de oude bezetting, aangevuld met gitarist Arnold Smits. Na 20 jaar is de band nog steeds in staat om actuele onderwerpen op de typische Raggende Manne manier aan de kaak te stellen. Met het mes op de keel op teksten van Bob Fosko over alledaagse, maar ook levensbeschouwelijke onderwerpen, waar de mens in zijn leven tegenaan kan lopen. ‘Moet ik nou echt gaan zitten wachten tot het beter wordt?’. ‘Jij bent hier geweest, alles kleeft’. ‘Dat maak ik zelf wel uit’. ‘Van iets maken word je gelukkig’.

Bob Fosko over het nieuwe album: “Het credo van De Raggende Manne was altijd: kijken wat er is. Tijdens de opnamen blijkt pas of hetgeen we doen de moeite waard is. Dus: je kan gaan zitten wachten, maar actie is beter! Het resultaat mag er wezen.”

Kaarten zijn nu te koop: http://bit.ly/RaggendeManneVictorie