ALKMAAR - De muziekliefhebber van de wat ruigere genres kan zijn hart ophalen bij Podium Victorie volgend jaar. Voor 2020 zijn deze week drie mooie acts geboekt.

COUNTERPARTS
Op donderdag 6 februari staat de Canadese metalcore band Counterparts op het programma. De afgelopen jaren is de band een vaste waarde geworden binnen de hardcore scene. Onlangs kwam hun 6e studioalbum ‘Nothing Left To Love’ uit: Melodieuze hardcore die bruut en gemeend de zaal in wordt geslingerd. Special Guests Can't Swim en Chamber (US) maken deze stevige package compleet.

T-99
muziek van dit Nederlandse Rootsrock trio doet denken aan Tom Waits die aan het jammen is met Los Lobos in een volgepakte zweterige jukejoint net buiten Austin, Texas. De bandleden zijn geïnspireerd door hun muzikale helden Jimi Hendrix, B. B. King, Johnny Cash en Hank Williams. Het trio stond al onder andere op Noorderslag, Popkomm in Berlijn en het North Sea Jazz Festival. Op vrijdag 13 maart staat T-99 op het podium van de Kleine Zaal!

W.O.A. METAL BATTLE VOORRONDE NOORD-HOLLAND
Vrijdag 21 februari vind je bij Podium Victorie de eerste landelijke bandcontest, gericht op ons geliefde trommelvlies-verwoestende genre: De Metal Battle. Het doel van de wedstrijd is om beginnende bands de kans te geven zichzelf live ‘in the picture’ te spelen. Met 48 bands in 12 voorrondes verspreid over het hele land, is de Metal Battle de grootste metalcontest van Nederland en de meest uitgebreide in Europa. Podium Victorie mag de voorronde van Noord-Holland hosten op 21 februari.

Tickets voor deze concerten zijn te bestellen via de website www.podiumvictorie.nl