ALKMAAR - Op zaterdag 24 juni organiseert Stichting Theaterschool Noord-Holland een Nederlandse avond "Met Vlag en Wimpel". 

Een ode aan het Nederlandse lied waarbij de bekende en minder bekende Nederlandse liedjes worden afgewisseld met leuke theaterspel elementen. Mooie Hollandse impressies verzorgd door Elsbeth Pilz worden op een scherm tijdens de presentatie getoond.

Dit evenement vol entertainment, is de eindafsluiting van het seizoen 2016-2017 van de theaterschool. Een twintigtal deelnemers brengen een muziektheater programma met afwisselend liedjes van vroeger, songs uit musicals en ook uit het popgenre, maar dit keer zingen zij allemaal alleen in het Nederlands. Ook jonge artiesten van 6 tot 11 jr spelen en laten horen wat zij in de musical workshop “Er was eens” hebben geleerd met songs uit bekende Disney musicals. In samenwerking met muzikanten en catering uit de buurt is er een gezellig samenzijn na afloop in de foyer met LIVE muziek en heerlijke Hollandse hapjes.

De avondvoorstelling vindt plaats op zaterdag 24 juni 2017 in de grote zaal van centrum SCC De Oever in de Oudorperpolder. Kaartjes zijn verkrijgbaar via reservering op de website of aan de balie van De Oever en op de avond zelf aan de kassa. In het kader van deze buurtgerichte samenwerking is de prijs van het kaartje SLECHTS € 5,00 (incl. 1 consumptie). Aanvang 19:30 uur, kassa open 19:00 uur.

"Met Vlag en Wimpel" wordt mogelijk gemaakt door de samenwerking van Stichting Theaterschool Noord-Holland met Victoriefonds Alkmaar, Bewonersinitiatief Alkmaar (Regiegroep Oudorp) en diverse muzikanten en ondernemers die de theaterschool een warm hart toedragen. Nodig familie en vrienden uit en maak kennis met de muzikale prestaties en gezelligheid van de Oudorperpolder. Iedereen uit Alkmaar en omgeving is van harte welkom!