Nationale Dag van de Kunstuitleen

Door Redactie op Maandag 30 oktober 2017 14:15   Uitgaan   kunstwerk, lenen, kunstuitleenBron: Kunstuitleen Alkmaar


Nationale Dag van de Kunstuitleen

ALKMAAR - Op zaterdag 11 november vindt de Nationale Kunstuitleendag plaats.

Kunst lenen is een oer-Nederlands fenomeen. Overal in Nederland kun je kunst lenen. Mooie originele kunstwerken voor een fijne prijs. Kunst alleen voor de elite? Welnee! De Kunstuitleen is er juist om kunst voor iedereen toegankelijk te maken.

Leen en ruil zo vaak als je wilt. Haal de sleur uit je interieur. Geef je huiskamer of kantoor keer op keer een metamorfose. Zo blijft je ruimte inspirerend. Raak je uitgekeken op je geleende kunstwerk, dan ruil je het gewoon weer in. Zo creëren we samen een kringloop van kunst.

Wat nou als je zo verknocht raakt aan een kunstwerk, dat je het niet meer kwijt wil? Dan koop je het! Per keer dat je een kunstwerk leent, spaar je een deel van je abonnementsgeld. Hiermee kun je het kunstwerk naar keuze kopen.

Wat je smaak ook is, de kunstuitleen heeft altijd wel iets in huis dat bij je past.

Kom op 11 november naar Kunstuitleen Alkmaar, sluit een abonnement af voor één jaar kunst lenen en krijg de eerste 3 maanden van ons cadeau!

Voor bestaande klanten die al een kunstwerk lenen geldt de actie voor een extra te lenen kunstwerk. Kunstuitleen Alkmaar is deze dag open van 11 tot 17 uur.