ALKMAAR - Zaterdag 14 maart organiseert Cartouche in de Grote Kerk van De Rijp de voorstelling Nachtlicht met Mike Boddé, zangeres Sterre Konijn en violiste Merel Vercammen. Bij deze voorstelling zou Boddé het eigenlijk ‘een compliment vinden als mensen slaperig worden....’ Een beetje vaag klinkt het allemaal, maar de voorstelling gaat gewoon over de nacht en de (ont)spanning die daar bij hoort.

In de nacht beleef je de wereld anders dan overdag. Mike Boddé , Sterre Konijn en Merel Vercammen nemen je mee in hun dromen en nachtmerries. Samen zorgen ze voor een muzikaal spektakel in het schemerduister. Nachtelijke jazz, chansons, improvisaties en natuurlijk nocturnes, de nachtmuziek uit de klassieke wereld. Muziek van Nina Hagen, Paul McCartney, Chopin, Astor Piazzolla: u zult het allemaal herkennen.

Het belooft een afwisselende voorstelling te worden met topmuzikanten Vercammen en Konijn en de altijd gezellige en boeiende verteller Mike Boddé.

De voorstelling start om 20.30 uur. Kaarten (€16,- incl. pauzedrankje) zijn in de voorverkoop te koop bij DA-drogist Rijkes (winkelcentrum Het Boegbeeld) en Pakketje De Rijp (Zuideinde 27) in De Rijp en via de website www.cartouche-graftderijp.nl. Vanaf een half uur voor de voorstelling kunt u ook kaarten aan de kassa kopen. Hier kunt u ook pinnen.