ALKMAAR - De Broadway-musical The Prom komt naar Alkmaar! Van vrijdag 3 t/m zondag 5 februari gaat het dak van TAQA Theater De Vest eraf voor een ultiem musicalfeest, uitgevoerd door een prachtige cast met o.a. Pia Douwes en Joke de Kruijff.

Het verhaal
Vier uitgedoofde Broadway-sterren doen alles om weer te gaan stralen en krijgen lucht van een provinciaal relletje. Emma wil maar één ding: met haar vriendin en liefde Alyssa naar The Prom, het feestelijke eindejaarsbal van haar school. Maar dat ligt moeilijk in haar conservatieve woonplaats. De ouderraad blaast het hele feest af. De ijdele artiesten grijpen hun kans om zelf weer in de spotlights te staan en trekken ten strijde. Maar wat begint als een slim zakelijk project om hun eigen imago op te poetsen, mondt uit in een emotionele reis met maar één einddoel: jezelf kunnen en mogen zijn!

Lovende recensies The Prom ging begin oktober in première en ontving lovende recensies: "Voorstelling die volop overtuigt, inspireert en ontroert" (NRC *****); "The Prom wordt met zoveel charme, geestdrift, enthousiasme en talent gespeeld dat je er onmiddellijk in meegaat" (De Volkskrant ****).

Meer informatie en kaartverkoop

The Prom met Pia Douwes, Dennis Wiekens en Joke de Kruijf is van 3 t/m 5 februari in TAQA Theater De Vest in Alkmaar te zien. Toegangskaarten kosten € 59 en kunnen worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl of via de kassa (dagelijks tussen 17.00 – 21.00 uur).