ALKMAAR - In het weekend voor de herfstvakantie kunnen kinderen van 7-12 jaar meedoen met een spetterende musicaldag. Zaterdag 20 oktober in de Rietschoot Koedijk of op zondag 21 oktober bij Artiance in het Centrum.
Van 10.00-16.00 uur heb je een superleuke dag!


Het thema van de musicaldag is deze keer ‘Jungle Book’. De professionele docenten Bertine Verbeek en Marlies van Winkel zijn zelf musicalartiesten en zullen je daarom naast zingen en dansen ook een beetje leren toneelspelen. De musicaldag wordt om 15:30 uur afgesloten met een presentatie voor publiek!

Aanmelden kan via de website stadskidsalkmaar.nl

Heb je de smaak te pakken gekregen? Na de herfstvakantie kun je doorgaan in één van de musicalklassen bij Artiance. Wekelijks met jouw favoriete les bezig zijn; wie wil dat nu niet? Aan het eind van het cursusjaar geven de musicalklassen 1 (6-9 jaar) een spetterende presentatie in onze theaterzaal. De musicalklassen 2 (9-12 jaar) maken een gezamenlijk musicalconcert met veel zang en echte videoclips. Veel filmpjes worden gemaakt tijdens het musicalweekend in Schoorl, de klassen gaan namelijk samen op musicalklamp.

Kijk op de website voor meer informatie www.artiance.nl
Artiance, Canadaplein 3, Alkmaar