ALKMAAR - Op zaterdag 20 november is The Future is not what it used to be te zien in Theater De Vest, een fysieke en zintuiglijke voorstelling waarin dans, circus en livemuziek versmelten, over het mysterie van de tijd.

The Future is not what it used to be van Panama Pictures toont het verlangen van de mens om samenhang te creëren in een gefragmenteerde wereld, om het verleden niet te verliezen, om grip te krijgen op de toekomst en op te gaan in het moment.

Daarbij gaat de voorstelling letterlijk de hoogte in. Boven een gapende afgrond ontrafelen de performers de samenhang tussen tijd en zwaartekracht. Zonder houvast begeven ze zich in het luchtledige. Met een bewegingstaal die kracht en kwetsbaarheid weet te combineren en een fysieke sensatie bij het publiek oproept. Je voelt de impact van de bewegingen, het risico is echt, er staat iets op het spel.

'Bedwelmend acrobatisch geklauter.' (Volkskrant)

Panama Pictures - The Future is not what it used to be
Zaterdag 20 december, 20.30 uur

TAQA Theater de Vest
Canadaplein 2, 1811 KE Alkmaar
Kaarten: 072 - 548 99 99 of https://theaterdevest.nl/tickets/seizoen-21-22/panama-pictures-the-future-is-not-what-it-used-to-be/?eventId=1594528257-1629386997