DE RIJP - Op 14 maart organiseert Cartouche in de Grote Kerk van De Rijp de muzikale voorstelling ‘Nachtlicht’ met Mike Boddé (piano), Merel Vercammen (viool) en Sterre Konijn (zang). Centraal in deze voorstelling staat het moment vóórdat je in slaap valt. Vlak daarvoor... Luister naar nachtmuziek in het schemerduister, nachtelijke jazz, improvisaties en natuurlijk ‘nocturnes’, de nachtmuziek uit de klassieke wereld. De voorstelling is van alles wat: Chopin, Bach, Nina Simone en Nina Hagen en alles wat daartussen zit: eigen muziek, teksten en improvisaties.

Mike Boddé werd bekend van Kopspijkers en de Mike &Thomas show. Later stopte hij als cabaretier en trad hij meer op als muzikant. Gelukkig kan hij het praten niet laten en werd hij een graag geziene gast op tv (Podium Witteman) en in het theater. Merel Vercammen speelt viool en vibrandoneon en Sterre Konijn zingt en speelt een duduk (blaasinstrument uit Armenië). Alledrie zijn het zeer getalenteerde musici met een enorme podiumpresence. Kortom een voorstelling om van te genieten en helemaal Zen te worden.

De voorstelling start om 20.30 uur. Kaarten (€16,- incl. pauzedrankje) zijn in de voorverkoop te koop bij DA-drogist Rijkes (winkelcentrum Het Boegbeeld) en Pakketje De Rijp (Zuideinde 27) in De Rijp en via de website www.cartouche-graftderijp.nl. Pinnen is mogelijk bij de kassa.