ALKMAAR - Zangeres Tania Kross viert met 'Van Curaçao tot concertgebouw' dat ze 25 jaar op de planken staat. Ze maakte een mooie persoonlijke voorstelling vol met de dierbaarste muziek uit haar indrukwekkende carrière. Op woensdag 22 februari staat ze met haar twee beste muzikale vrienden in De Vest en brengt ze een intiem klassiek concert, vol muziek van haar lievelingscomponisten.


Persoonlijke verhalen

Met haar toegankelijke benadering van klassieke muziek weet de op Curaçao geboren operazangeres Tania Kross al 25 jaar een enorm publiek aan zich te binden.

Om haar eerste kwarteeuw als zangeres te vieren, geeft Tania samen met haar twee beste muzikale vrienden Ernst Munneke en Randal Coersen een intiem concert met haar lievelingsmuziek. De mezzosopraan ging altijd haar eigen weg. Ze zong wereldberoemde aria's op het beroemde Glyndebourne Festival in Engeland, maar net zo makkelijk Madonna in haar eigen theatershow. Haar missie: mensen ontroeren met haar muziek.

Van Curacao tot concertgebouw wordt een intiem klassiek concert met persoonlijke verhalen en de allermooiste muziek voor zang en piano.

Meer informatie en toegangskaarten

'Van Curacao tot Concertgebouw' is op woensdag 22 februari om 20.15 uur in TAQA Theater De Vest te zien. Toegangskaarten kosten € 32,50 en kunnen worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl of via de kassa (van dinsdag t/m zaterdag tussen 17:00 - 21:00 uur), telefonisch bereikbaar via 072 - 548 99 99.