SINT PANCRAS - Een avond vol metal, met meerdere acts op het podium. Zaterdag 13 april bij poppodium B3 in Sint Pancras.

Personal Paranoid uit omgeving Alkmaar schrijven hun eigen materiaal dat een unieke combinatie is van (trash) metal, hardrock en punk. De band bestaat uit een verpletterende drummer, twee shredding gitaristen met solo's die het publiek headbangend achterlaat en een bassist die de bass door je hele lichaam laat gieren. Om de band compleet te maken staat er een vocalist vol energie en kracht die de hele zaal uit zijn dak laat gaan. Deze combinatie zorgt voor een geweldig luide en energieke show waar je U tegen zegt!

De tweede band is Deterrent, een metalband uit Alkmaar en speelt thrash/deathmetal met invloeden uit de progressieve rock, djent, jazz en klassieke muziek. De combinatie van bruut geweld met verfijnde melodieën en uitgedachte songstructuren maken Deterrent een band die iedereen van z'n sokken zal blazen. Of je nu mosht, headbangt of gewoon luistert, de band zal je verbijsterd achterlaten!

En de derde band is Mutator is a thrash metal band from the Dutch city of Alkmaar. Hoewel hun sound geworteld is in oldschool thrash, is de band niet in één richting weg te zetten. De EP Years Of Pain is zojuist uitgebracht en de band is klaar om te rocken bij elke kans die ze krijgen. En tot nu toe heeft dit alles van achtertuinfeesten tot het ondersteunen van gevestigde acts in gerenommeerde concertzalen betekend.

Club B3, Beverplein 3 in Sint-Pancras. Zaal open 20.00 uur, vrij entree.