ALKMAAR - Twee acteurs en acht cellisten in het eeuwige conflict: ik versus de ander. De bijzondere muziektheatervoorstelling ‘Versus’ van Theater Utrecht & Cello Octet Amsterdam, te zien op zaterdagavond 16 maart in TAQA Theater De Vest, is een overdonderende reis langs onze grootste verlangens en angsten over hoe we met elkaar omgaan. De voorstelling wordt gespeeld door acteurs Vincent van der Valk en Ntianu Stuger en acht cellisten van Cello Octet Amsterdam.

Titanenstrijd

Casper Vandeputte en Vincent van der Valk werken na hun theaterhit Immens (toneelschrijfprijs 2020) wederom samen om je hoofd op een vrolijke manier te laten exploderen. Ditmaal met Anthony Fiumara, Cello Octet Amsterdam en topacteertalent ’Ntianu Stuger. Waarom staan er toch altijd weer mensen op die de massa in vervoering kunnen brengen? Wat beweegt de groep mensen die valt voor de uitstraling, de visie en de beloften van een Groot Leider? Een populaire mediafiguur, over wie wordt gezegd dat hij een grote aanhang heeft en politiek actief zou kunnen worden, wordt door de belangrijkste journalist van het land aan de tand gevoeld. Het interview verandert langzaam in een titanenstrijd om de gunst van het publiek, de waarheid en uiteindelijk, de macht. “Een interessante, verwarrende en som ineens troostrijke theateravond.” (Volkskrant, 4 sterren)

Meer informatie en toegangskaarten
‘Versus’ van Theater Utrecht is op zaterdag 16 maart om 20.30 u in TAQA Theater De Vest te zien. Toegangskaarten kosten € 23,50 (inclusief drankje en garderobe) en kunnen worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl of via de kassa, tel 072- 548 99 99.