ALKMAAR - Op zondag 12 september ging Diana en Zonen in première in Amsterdam. De gloednieuwe musical, met Marlijn Weerdenburg als Diana in de hoofdrol, is van 18 t/m 20 februari in TAQA Theater De Vest te zien. Een meeslepend verhaal over Prinses Diana, die behalve prinses ook moeder was, vechtend voor het geluk van haar zonen.

Koninklijk liefdesverhaal

De voorstelling schakelt heen en weer tussen het stormachtige liefdesverhaal van de jonge Lady Di en Prins Charles en de op social media overal gevolgde romance tussen Prins Harry en Meghan Markle. Met welke uitdagingen krijgen William en Harry te maken? Wat kregen de zonen van hun moeder mee? Diana & Zonen is een koninklijk liefdesverhaal over rivaliteit, schuld en romantiek, nergens zo meeslepend verteld als live in het theater.

Marlijn Weerdenburg
Marlijn Weerdenburg gaat Prinses Diana spelen in de nieuwe Nederlandse musical Diana & Zonen. Marlijn, bekend van onder meer Moltalk en Danni Lowinski, maakt hiermee haar debuut in een dragende rol in een musical. Iris van den Ende van MediaLane: "Wij zijn trots dat Marlijn bij ons deze geweldige, complexe rol gaat spelen. Het theaterpubliek kan nu een heel andere kant van haar ongelooflijke talent leren kennen."

Meer informatie en kaartverkoop
Diana & Zonen is van 18 t/m 20 februari in TAQA Theater De Vest te zien. De kaartverkoop is gestart! Toegangskaarten kosten € 59,50 en kunnen worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl.