ALKMAAR - Ode aan Nederlandse volkszanger op 20 november in TAQA Theater De Vest. Precies 60 jaar nadat André Hazes als 8-jarige op de Albert Cuypmarkt werd ontdekt, kondigt Martijn Fischer een nieuwe theatertour aan: ‘Martijn Fischer zingt hits van Hazes’. Fischer gaat het theater in met een ode aan Hazes door zijn nummers te zingen en verhalen te vertellen over de grootse zanger. Op woensdag 20 november doet hij TAQA Theater De Vest aan, met een avond vol levensliederen en feestmuziek, waarbij alle grote hits voorbijkomen.


Vier met Martijn Fischer en zijn band wat André Hazes ons heeft nagelaten
Na een succesvolle clubtour is het nu de hoogste tijd om de hits van André Hazes naar het theater te brengen. Want daar leent zijn muziek zich perfect voor, zeker als die wordt gebracht door theaterbeest Martijn Fischer en zijn band. Enerzijds zijn de teksten groots en meeslepend, anderzijds klein en ingetogen. Grote thema’s als liefde en eenzaamheid worden bezongen, naast liedjes over alledaagse dingen. Zijn muziek troost en verbroedert. Martijn Fischer kroop al eerder in de huid van de Amsterdamse volkszanger in de musical ‘Hij gelooft in mij’ en de film ‘Bloed, zweet en tranen’.


Meer informatie en toegangskaarten
‘Martijn Fischer zingt hits van Hazes’ is op woensdag 20 november om 20.15 uur in TAQA Theater De Vest te zien. Toegangskaarten kosten € 35 en kunnen worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl of via de kassa, tel 072- 548 98 69 (dagelijks tussen 12.00-16.00 uur).