ALKMAAR - Is een van jouw goede voornemens om je vaker te laten verrassen, verbluffen en vervoeren door de magie van het theater? Kom dan van 25 t/m 27 januari naar het Nationaal Theaterweekend. Het hele weekend ontdek je de meest uiteenlopende voorstellingen voor slechts €10,- per kaartje én beleef je leuke extra's. Op zondag 27 januari kun je tevens een gratis rondleiding achter de schermen volgen tijdens het Open Huis. Bekijk het volledige Theaterweekendprogramma en bestel snel kaarten, want op=op!

Percossa: BAM!

Ga knallend het nieuwe jaar in met de weergaloze slagwerkshow 'BAM!' van Percossa! De vier mannen maken niet alleen muziek met traditionele instrumenten van over de hele wereld, maar halen uit werkelijk alles knetterstrakke ritmes.
19 janauri 20:15, bestel kaarten

Het Duel (Tsjechov): Het nationale Theater & TG Oostpool
Nooit eerder was Tsjechovs korte roman 'Het Duel' te zien op het Nederlandse toneel. Acht topacteurs bouwen een Tsjechoviaanse wereld, waarin de grenzen tussen toen en nu, tussen spel en bittere ernst steeds meer vervagen.
1 februari 20:15, bestel Kaarten

Evita: Extra voorstelling op 10 februari!
'Evita', het meesterwerk van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber, komt in een nieuwe en grootse versie naar Nederland. Met Brigitte Heitzer en René van Kooten in de hoofdrollen, begeleid door een liveorkest. AD ★★★★★
8 t/m 10 februari, bestel kaarten

Vivaldi - dangerous liaisons: opera2day en de Ned. Bachvereniging
OPERA2DAY en de Nederlandse Bachvereniging presenteren een gloednieuwe barokopera waarin de mooiste aria's van Vivaldi samenkomen. Het opwindende libretto is gebaseerd op de briefroman ‘Les Liaisons Dangereuses’.
12 februari 19:30, bestel kaarten

Bekijk hier het volledige programma.