ALKMAAR - Lekker bewegen, kennismaken met je buurtgenoten en je eigen wijk weer schoon! Op zaterdag 26 mei start om 10.00 uur vanuit Huis van de Wijk De Alkenhorst in De Hoef een Schone Wijkwandeling. Organisatoren Klaar-mee-loop-mee en Troeptrimmen roepen - Gesteund door Stadwerk072 - bewoners van de wijk De Hoef op zich aan te melden.

Waarom zou je je eigen wijk schoonmaken? Jolanda Huiting van wandelgroep Klaar-mee-loop-mee: ''We zoeken de verbinding, en welke activiteit is daarvoor beter geschikt dan het schoonmaken van je eigen leefomgeving? Het is bewezen dat je het meest op je gemak voelt in een omgeving die schoon en opgeruimd is. Dat geldt voor je woning maar zeker ook voor het gebied waarin die woning staat. In ons geval is dat De Hoef, een heel fijne woonwijk maar sommige stukken mogen wel iets meer opgeruimd zijn! Ondertussen maak je kennis met je naaste buren, overburen, benedenburen en bovenburen en het je een ontzettend leuk tweetal uurtjes. Je staat er versteld van wat je in die tijd voor troep bij elkaar trimt!''

Wie gezellig meedoet, staat na afloop een lekkere lunch met belegde broodjes te wachten in de Alkenhorst. Iedereen met een hart voor de wijk is van harte welkom.

Locatie: De hoef
Start/finish: De Alkenhorst, Schelfhoutlaan 4, 1816LG Alkmaar
Wanneer: Zaterdag 26 mei, 10:00 uur
Aanmelden: info@klaar-mee-loop-mee.nl
Zie voor meer informatie: www.klaar-mee-loop-mee.ml