HEERHUGOWAARD - De 7e editie van de RADIONL Zomertoer in Heerhugowaard wordt dit jaar weer een grote happening. Op Zaterdagavond 14 juli start men om 20:00 uur met een avond die gebukt gaat onder een spetterende show met de top formatie ‘Popgunn’ Alleen de aller vetste Dance, Rock en Hip Hop tracks knallen live door de speakers zodra deze strakke 6-koppige band het podium betreedt en naast al dat geweld zal door DJ Jerome weer een knaller van een avond gemaakt worden voor jong en oud compleet met een prachtige lichtshow! De avond duurt tot 1:00 uur.

Zondag 15 juli is iedereen welkom vanaf 12.00 uur en zal RADIONL er weer een geweldig feest van maken met een gigantische line-up waaronder Wolter Kroes, George Baker, Rene Schuurmans, Henk Bernard, Frans Duijts, Helemaal Hollands, Alex, Dries Roelvink, Koos Alberts, Yves Berendse, Dikdakkers, Tamara Tol, Danny Froger, Rene Karst, Lytse Hille, Sidney Bischoff, Joost de Vries, Dennis van Veen, Hans Steiger, Andre Boekel, Michael Nobbe, Kimberly, Rene Eshuijs, Stef Horn, Robbert van de Steenhoven, Henk Naber en Henk Bolink.

Vanaf 18.00 zal er dan een after party zijn vanuit de DJ trailer waar Ray en Bruno de lekkerste platen aan elkaar mixen en zal het feest rond 21.00 uur ten einde lopen en hopelijk wordt er dan net als andere jaren weer terug gekeken op een fantastisch muzikaal festijn!

Het is ongekend maar het hele weekend is er net als voorgaande jaren VRIJ ENTREE mede door inbreng van de gemeente Heerhugowaard, Winkelcentrum Middenwaard, Mediamarkt Heerhugowaard, Rabobank Alkmaar e.o. en vele andere sponsoren. Op zondag is het live op RADIONL en TV te volgen. Ook de regionale zender Heerhugowaard Alife zal dit spektakel live uitzenden via kanaal 47.

Zorg dat je erbij bent en kom naar het grootste gratis muziekspektakel van Noord-Holland op het Stadsplein in Heerhugowaard.

Meer informatie op www.zomertoerhhw.nl