DE RIJP - In het kader van het thema Sport en Gezondheid organiseert Link Jongerenwerk, tijdens de meivakantie, ism Lunchroom De Walvis en het Wapen van Munster, een aantal leuke activiteiten voor de jeugd uit De Rijp e.o. . De activiteiten vinden plaats in en rondom de feesttent op het Gasfabriek terrein. Deelname aan de activiteiten is voor iedereen gratis!

Heb je altijd al gave trucjes willen doen op een BMX fiets? Kom dan maandag 30 april tussen 11.00 en 13.00 uur langs en leer allerlei toffe tricks. Op het BMX parcours kan je daarna meteen aan de slag om je nieuwe (en oude) skills uitgebreid te testen.

Woensdag 2 mei is het tijd voor Archery Attack! Gewapend met een pijl en boog strijd je, samen met een team, voor de overwinning. Schuil achter hindernissen, vang als eerst een pijl uit de lucht of raak de meeste tegenstanders. Ieder spel vereist een andere tactiek, spannend is het zeker! Vanaf 12.00 uur is de jeugd van 10 t/m 14 jaar welkom, vanaf 14.00 uur zijn de jongeren vanaf 15 jaar aan de beurt.

Op vrijdag 4 mei sluiten we, van 10.00-14.00 uur, de week af met een springkussen en opblaasbaar boarding voetbalveld. Neem je vrienden en vriendinnen mee en kom gezellig een dagje samen buitenspelen.

Voor vragen of informatie kan contact opgenomen worden met Link Jongerenwerk via katy@linkprojecten.nl.