ALKMAAR - Er komt een legende naar Alkmaar. De Amerikaanse funk-, soul- en jazzsaxofonist Maceo Parker! Begon zijn carrière meer dan vijftig jaar geleden in de band van James Brown. Hij heeft een belangrijke invloed gehad op de sound van Browns muziek, en kenners beschouwen Parker als de beste saxofoonspeler die James Brown ooit gehad heeft. Ook werkte hij eerder samen met Parliament/Funkadelic, Red Hot Chili Peppers, Living Colour en natuurlijk Prince.

Deze funklegende staat, naast zijn virtuoze spel, bekend als topentertainer en verhalenverteller. Maceo! Blow your horn!

WICKED JAZZ SOUNDS - AFTERPARTY

Let op! Na de show van Maceo Parker gaan we nog niet naar huis, nog lange niet. Er wordt namelijk nog gedanst na afloop. Wicked Jazz Sounds verzorgt namelijk de afterparty. Dansen op de warmte van jazz en de energie van dance. Een funky bunch van dj’s, livemuzikanten, producers en radiomakers laat je niet stilstaan. Jij, met je ticket van Maceo Parker, kan hier gewoon super gratis blijven staan. Vanaf 22:30 tot 03:00 uur blijft het feest.

Tickets Maceo Parker: Kijk hier