HEILOO - Op vrijdag 11 februari 2022 geeft Laura Fygi een exclusief optreden in Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo in Heiloo. Tijdens deze unieke show wordt de jazz-zangeres begeleid door het Trio Galantes.


Jazz diva Laura Fygi heeft inmiddels met begeleidingsorkesten in alle vormen opgetreden. Van symfonie orkesten tot big bands en iedere combinatie brengt weer een nieuw geluid. Laat u dit keer betoveren door Laura Fygi met Trio Galantes in Heiloo.

Niet zo lang geleden maakte Laura kennis met 3 gepassioneerde Zuid-Amerikaanse muzikanten die samen Trio Galantes vormen. De klassiek geschoolde musici Alvaro Pinto Lyon uit Chili, Humberto Albores Martinez uit Mexico en Augusto Valença uit Brazilië.

Ze bleken veel van dezelfde songs op hun repertoire te hebben en toen ze die eens bij toeval samen gingen zingen bleken hun stemmen en instrumenten geweldig bij elkaar te passen. Een aantal probeer-sessies volgden, het enthousiasme groeide en nu is er een avondvullend programma!

Voor de concerten wordt het trio uitgebreid met een, uiteraard Zuid-Amerikaanse percussionist: Enrique Firpi uit Uruguay.

Een heerlijk programma voor iedereen die van romantische Latin klanken houdt maar ook van de bekendere jazz stukken want die komen ook zeker aan bod.

Mis deze fantastische show niet en bestel nu uw ticket of arrangement met overnachting via www.fletcherevents.nl