ALKMAAR - Het laatste zomeravondconcert in de Grote Kerk Alkmaar wordt op woensdagavond 14 september verzorgd door de Pieter van Dijk en Frank van Wijk. Traditiegetrouw sluiten zij de succesvolle reeks af met een verzoekprogramma.

Aantrekkelijk programma
Het laatste concert in de serie Zomeravondconcerten wordt als vanouds verzorgd door stadsorganist Pieter van Dijk en zijn collega Frank van Wijk. Ieder seizoen is er tijdens de concerten de mogelijkheid een persoonlijk verzoek te doen met een orgelwerk dat men graag zou willen beluisteren op één van de twee Alkmaarse orgels. Uit de vele verzoeken selecteren Frank en Pieter voor u een afwisselend en aantrekkelijk programma. Iedere keer voor zowel luisteraars als spelers weer spannend welke verzoeken er uit de hoge hoed zullen komen.

Meer informatie en toegangskaarten
Toegang tot de Zomeravondconcerten bedraagt € 8,50 (CJP-houders en Vrienden Grote Sint Laurenskerk betalen € 7,50). Toegangskaarten kunnen worden gereserveerd via www.grotekerk-alkmaar.nl. De Kaasmarktconcerten zijn gratis te bezoeken.