BERGEN - Ook tijdens het Koningsdagweekend staat er weer veel moois op het programma in Taverne Bergen.

Vrijdag 26 april Koningsnacht met Krappe Sokken en Den Drommel
Den Drommel en Krappe Sokken live in de Taverne!

Tijdens Koningsnacht (vrijdag 26 april) staan de Warmentuutse bands Den Drommel en Krappe Sokken op het podium van de Taverne in Bergen.

Krappe Sokken, een energieke indie pop/punk band uit de omgeving Alkmaar. Na ons ontstaan in het najaar van 2022 zijn wij uitgekiemd tot een zeskoppige vreugdebom die er alles aan doet om je te laten dansen en glimlachen. Met onze mix van catchy melodieën en aanstekelijke punkvibes proberen we jullie voetjes van de vloer te krijgen. Onze herrie van de bovenste plank heeft ons zelfs de Mixtream Contest publieksprijs en Popmania eerste prijs opgeleverd! Krappe Sokken staat garant voor een explosie van muzikale blijheid die je niet wilt missen!

Den Drommel maakt al meer dan 25 jaar dorp en streek onveilig met verdendrommelde covers. De vijf bandleden zijn muzikanten in hart en nieren en spelen met een enthousiasme en vuur dat zijn weerga niet kent. Als je niet beter weet, zou je denken dat de R&R ze door de aderen stroomt. In hun thuisplaats, Warmenhuizen, is de band een voorwaarde op elk feest, jaarmarkt of kermis. De vermaarde uitvoering van 'Dead Flowers' is dan ook een ware YouTube hit. Gaat dit feest zien en beleven!

En let op: DJ Harrie zal de avond afsluiten met een topset na het optreden!

Nico Bruin – Drums
Kuuks Koorn – Basgitaar
Piet Laan – Mondharmonica/Zang
Raimon Smits Schouten – Gitaar/Zang

Ernst Fliek – Gitaar/Zang Tussen 21:00 en 01.00 uur, 20+, gratis entree

Zaterdag 27 april Koningsdag met Uncle Harry's Punch
Op Koningsdag staat UNCLE HARRY'S PUNCH om 18.00 uur op het podium van de Taverne Bergen!!

Onder het motto ""spelen tot je er bij neervalt"" en met nummers van onder andere ZZ Top, Aerosmith, Black Crowes, Billy Idol en The Rolling Stones in hun repertoire is dit het lekkerste einde van je Koningsdag!Aanvang 17:00, vrij entree