ALKMAAR - ‘Laten We Eerlijk Zijn’ is de liefdesbaby van producent en acteur Rick Engelkes en cabaretier Richard Kemper. De comedy met Owen Schumacher, Beau Schneider en Hanneke Drenth in de hoofdrollen, gaat over drie buren in een flatgebouw en hun onderlinge relaties. De voorstelling is op dinsdag 2 april in TAQA Theater De Vest te zien.

Pijnlijk grappige comedy over relatiestress en goede buren De makers van de succesvolle relatiekomedie ‘Hart tegen Hart’ slaan opnieuw hard en humoristisch toe met een gloednieuwe en pijnlijk grappige voorstelling. Het verhaal speelt zich af in een flatgebouw, waar van alles en nog wat aan moet gebeuren. Tijd voor groot onderhoud dus. Drie stellen steken de koppen bij elkaar, maar al snel blijkt dat hun onderlinge relaties ook een stevige opknapbeurt kunnen gebruiken. Want hoe die jongens van tweehoog je totaal negeren in het trappenhuis is tekenend voor de manier waarop het huis gillend achteruitgaat. En over gillen gesproken; die brulboei op één hoog laat met haar stem de ruiten bijna springen. Zeiken over de buren was nog nooit zo grappig!

De acteurs
De hoofdrollen in ‘Laten we eerlijk zijn’ worden vertolkt door Owen Schumacher (Koefnoen), Beau Schneider (een van ‘s lands grootste acteertalenten) en Hanneke Drenth, die afgelopen seizoen furore maakte als Jasperina in de theaterhit ‘De Grote Drie’.

Meer informatie en toegangskaarten
‘Laten we eerlijk zijn’ is op dinsdag 2 april om 20.15 uur in TAQA Theater De Vest te zien. Toegangskaarten kosten € 25 en kunnen worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl of via de kassa, tel 072- 548 99 99 (dagelijks tussen 12.00 -16.00 uur).