ALKMAAR - Zaterdag 22 september is het weer Burendag. Ook in De Vleugels aan de Terborchhof 1 in Alkmaar wordt dit evenement volop gevierd. De Burendag in De Vleugels is georganiseerd door én voor bewoners van de wijk De Hoef. Kom kijken, meedoen, luisteren en vooral: input geven!

Wat is er allemaal te doen?
Er is de hele dag van alles te doen:
09.30 uur – 11.30 uur - Rad van Fortuin*
12.00 uur – 13.00 uur – Lunchcafé (2 gangen inclusief drankje voor €5 p.p.)
14.00 uur – 17.00 uur - Creatieve Markt

Voor het reserveren voor de lunch kunt u tussen 9.30 en 13.30 uur bellen naar 088 559 1601 of tussen 9.30 en 18.00 uur gezellig even binnenlopen.

Reuring in De Hoef
Bewoners en organisaties in en rondom De Vleugels horen dat er behoefte is aan meer ‘reuring in De Hoef’ en gaan tijdens de burendag graag met bewoners en buurtbewoners in gesprek over wensen, ideeën en goede tips zodat elkaar ook na de burendag weten te vinden. Heeft u een leuk idee voor een activiteit of workshop of wilt u zelf iets organiseren? Laat ons weten waar u behoefte aan hebt en help mee aan een maatwerk programma waar iedereen in de wijk van profiteert!
Wensen/tips/ideeën mogen ook gemaild worden naar reuringindehoef@gmail.com of opgeschreven worden op het formulier dat bij de receptie in De Vleugels voor u klaarligt.

Over Burendag
Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt op de 4e zaterdag in september. In 2018 vieren we Burendag op 22 september. Het is een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt.