Gratis metingen van uw lichaamssamenstelling

Heerhugowaard – Op vrijdag 19 september 2014 is het de dag van de diëtist. Op deze dag bent u van harte welkom bij de diëtisten van Behandelzorg om gratis metingen te doen van uw lichaamssamenstelling. Ook kunt direct vragen stellen op het gebied van voeding. U kunt hiervoor terecht bij Oudtburgh, Zuyder Waert en Lauwershof, woonzorglocaties van Magentazorg. Een afspraak maken bij de receptie is niet nodig.
Tijdsplanning Op 19 september kunt u zonder afspraak terecht bij:
- Oudtburgh (Molenweidtje 1, Bergen) 10.00-11.30 uur
-  Zuyder Waert (Titanialaan 15, Heerhugowaard) 12.30-14.00 uur
- Lauwershof (Jupiterstraat 10, Oudorp) 15.00-16.30 uur

Gratis meting
Bij de gratis meting van uw lichaamssamenstelling komt u er achter hoe uw lichaam in elkaar zit. Onder andere uw vetgehalte, metabolische leeftijd en verbranding worden gemeten. Na deze vrijblijvende meting weet u dus hoeveel u kunt eten op een dag. De diëtisten kunnen u advies geven met betrekking tot gezonde voeding, afvallen, aankomen, hoge bloeddruk of cholesterol, COPD, diabetes en andere ziekten. U bent welkom met al uw vragen over voeding.
Mocht u na de gratis meting vervolgvragen hebben, dan kunt u direct een afspraak met ons maken. In het basispakket van de zorgverzekering is 3 uur dieetadvisering inbegrepen.

Over Behandelzorg
Behandelzorg maakt onderdeel uit van Magentazorg. Binnen Behandelzorg zijn alle therapieën verenigd voor zowel bewoners van de woonzorglocaties als ook voor wijkbewoners. Diverse therapeuten komen ook bij u thuis. Kijk voor meer informatie op behandelzorg.nl of bel het Servicecentrum 072-575 3130.