ALKMAAR - Het orkest is voor leden die het leuk vinden om overdag bij elkaar te komen. Het orkest heeft een hoog sociaal karakter. Gezelligheid en gezamenlijk spelen is de belangrijkste ambitie. Dit nieuwe orkest zal staan onder leiding van André Elders.

De keuze van de muziek wordt door de leden, samen met de dirigent bepaald. Het repertoire zal licht, klassiek en niet te ingewikkeld zijn, maar wel met een klein beetje uitdaging.

Het orkest zal minimaal 1x per jaar optreden tijdens het Najaarsconcert in november van Soli Deo Gloria Alkmaar. Daarnaast zal er een aantal keer een optreden worden gegeven in bijvoorbeeld zorglocaties, buurthuizen etc.

Het koffieorkest gaat repeteren op dinsdagochtend van 10 uur tot 12 uur en start op 7 juni 2022. Het lidmaatschap is tweeledig: je betaald namelijk boven op het normale lidmaatschap van SDG speciale koffiecontributie á € 5,- per maand.

Meer informatie? www.sdg-alkmaar.nl. Of bel of mail met het secretariaat: Anke Elders (0614501543/secretariaat@sdg-alkmaar.nl).