STOMPETOREN - Met pijn in het hart had Jan Klerk vorig jaar, na 16 jaar, de stekker uit het gigantische evenement wat negen keer per jaar plaatsvond getrokken. Hij wilde rust en af en toe lekker op vakantie met zijn vrouw Thea. Jan: “We hebben zoveel reacties gehad, zo al 53 via facebook hoe jammer ze het vonden dat wij gingen stoppen.

Toch door,
Omdat Roelant van ‘koopplein Alkmaar belde voor wat tips, hij ging voor de eerste keer een kofferbakmarkt organiseren met Nico (licentienemer van koopplein Langedijk en Heerhugowaard) op het evenemententerrein van het Geestmerambacht. Roelant: “Het was fijn dat wij aanvulling in ons plan van aanpak kregen, mede daardoor is het een groot succes geworden. Jan en Thea kwamen die dag ook langs en zodoende kregen wij nog meer tips van Jan. Zo ontstond er een gesprek om ook de kofferbakmarkt van Stompetoren te mogen organiseren. En zogezegd zo gedaan!

Koopplein HAL Events is een samenwerking tussen de lokale Koopplein ondernemers Nico van der Wel (Koopplein Langedijk en Heerhugowaard) en Roelant Molenaar (Koopplein Alkmaar) Samen hebben zij met groot succes de eerste Kofferbakmarkt in Langedijk georganiseerd. Op dit succes willen zij verder uitbouwen in deze regio. De markt in Stompetoren is daarom ook een logisch vervolg op de plannen van beide heren.

Zondag 15 juli www.koopplein-kofferbakmarkt.nl
Kofferbakmarkt Stompetoren, Noordervaart 194, Stompetoren.