ALMAAR - Wat is er leuker dan blije kinderen die iets ondernemen wat ze helemaal geweldig vinden? Daarom heeft Muziekatelier Alkmaar verschillende cursussen op verschillende data.

Kleutercursus Beestenboel
De cursus "Beestenboel" start op woensdag 19 september en zaterdag 22 september 2018.
Welke dieren zijn ontsnapt uit Artis? we zingen dierenliedjes, we gaan spelen op zelfgemaakte ritme-instrumenten en lekker swingen op muziek!
De kleutercursussen bestaan steeds uit 6 lessen waar je je apart voor kunt opgeven en zijn bedoeld voor kinderen van groep 1 en 2.

Muziek voor Kinderen
Muziek voor kinderen is een cursus bedoeld voor leerlingen van groep 3 t/m 5 van de basisschool en is een prima voorbereiding voor kinderen die een instrument willen gaan bespelen. Tijdens de cursus gaan we o.a. met behulp van een blokfluit en klokkenspel noten leren lezen. We gaan veel bekende liedjes zingen en meespelen met ritme- instrumenten zoals de Cajon. Omdat de groepjes niet groter zijn dan 6 kinderen is er ruimte voor veel persoonlijke aandacht.

“Muziek voor kinderen” bestaat uit twee keer een serie van 15 muzieklessen waar je je apart voor kunt opgeven. De cursus start op woensdag 19 september en zaterdag 22 september 2018.

Meer info en aanmelden: www.muziekatelieralkmaar.nl