ALKMAAR - Wandelen is niet alleen gezond maar kan ook het meeste leuke zijn, wandel mee naar een gezonder en gezelliger leven.

Na een aantal jaren ziek te zijn geweest en drie jaar depressief was Jolanda Huiting er klaar mee en heeft sinds een aantal jaar een wandelgroep opgericht genaamd 'Klaar mee - Loop mee'.

Naast dat je doordeweeks een aantal keer kunt mee wandelen met de hele groep is er nu voor het eerst een wandel avond twee daagse. De start van de wandel avond tweedaagse begint op maandagavond 4 juni om 19.00 en ook op dinsdagavond 5 juni gaan we van start om 19.00.
Deze beide avonden beginnen vanuit het buurthuis de Alkenhorst in Hoefplan, deze inschrijving bedraagt €5,00 via de website.

Naast dit leuke evenement in de agenda komen er nog een aantal leuke dingen aan die u ook zeker niet wilt missen.
Op zaterdag 19 mei om 10.00 is er nog plaats voor één persoon, op deze vroege ochtend komt niet alleen het wandelen van pas maar wordt er dit keer ook gedaan aan een uur yoga, deze wandeling is 6 tot 7 kilometer lang.

Ook op zaterdag 26 mei om 10.00 s' ochtends is er een wandeling van 6 tot 7 kilometer lang, nadat deze wandeling is voltooit is het tijd voor een gezamenlijke lunch.

Deze beide wandeling beginnen vanaf het punt Alkenhorst in Hoefplan in Alkmaar.

Website
https://www.klaar-mee-loop-mee.nl/