ALKMAAR - Deze maand vindt de eerste comedy & magic avond ooit plaats in Alkmaar. Gedachtes worden gelezen, gekozen kaarten gevonden en grappen worden verteld. De Comedy & Magic Club wordt gehouden op donderdagavond 20 juni in cafe Spotlight.

Op deze avond zullen maar liefst 5 verschillende acts te zien zijn. Naast organisator van de avond en prijswinnend comedy magician Fritz met een Z zullen nog 4 getalenteerde goochelaars hun act laten zien op het podium.

De headliner van de avond is Jo de Rijck uit Vlaanderen. Hij heeft het illusionistenduo Penn & Teller voor de gek weten te houden tijdens het vierde seizoen van het Amerikaanse TV-programma "Fool Us". Verder is Jo bekend van de Got Talent shows in Nederland en Belgie waarbij zijn kip Curry gedachten kan lezen.

Kaarten voor de show zijn nu te verkrijgen via Facebook en Instagram (@comedymagicclubnl) of aan de deur op de avond zelf.

Over Fritz met een Z
Hij is de enige Nederlandse goochelaar die op zes continenten heeft opgetreden. Naast optredens in de prestigieuze Magic Circle in Londen en beroemde Magic Castle in Hollywood, treedt hij elke maand op bij de succesvolle Amsterdam Magic Show, waarvan hij tevens mede-organisator is. Voor meer informatie, bezoek www.fritzmeteenz.nl of e-mail naar info@fritzmagic.nl of bel 0625498708.